ECHO

Velkommen ombord på duelighedsbåden, ECHO!

Hvis du lære at sejle med mOcean, er det ECHO du vil blive undervist på. Du får sågar mulighed for at bo på båden i 5 dage, så du rigtig kan få en fornemmelse for, hvordan det er at sejle og bo på havet.

Mange ser det som en forsmag på, hvad sejlerlivet indebærer. Du er på Echo altid sammen med erfarne sejlere, så du roligt kan få lov at prøve dig frem i trygge rammer.

Echo

ECHO er en velindrettet tursejler båd som er meget sødygtig.

Når du først kommer ombord på båden, bliver du hurtigt klar over, at både sejleregenskaber og komfort er høj.

Båden har en fin størrelse hvor der er god plads både under og over dæk. Det føles ikke klaustrofobisk at være ombord på Echo, hvilket kan kendetegne nogle mindre sejlbåde.

Ud over det så er ECHO nem at styre og reagerer hurtigt.

At bo på ECHO som duelighedskursist

Når du skal på kursus med mOcean kommer størstedelen af tiden til at foregå ombord på båden. Nærmere bestemt varer alle vores duelighedskurser 5 dage.

At bo på en båd er en god oplevelse, hvor du virkelig lærer, hvordan man bor og opholder sig på en båd. Du kommer til at bo tæt sammen med de andre kursister og i kommer til at danne et mindre fællesskab med nye sociale relationer, mens I er afsted. 

Specifikationer

Båden

Bådtype: Jeanneau

Model: Sun Magic 44

Årgang: 1989

Plads

På ECHO er der 4 kahytter med plads til i alt 6 kursister samt vores 2 instruktører.

Kursister vil blive inddelt i kønsbaseret kahytter.

Ekstra

Samlet længde: 13,33 m
Skroglængde: 13,1 m
Bredde: 4,25 m
Forskydning: 10000 kg
Standard køludkast: 2,075 m
Brændstof kapacitet: 220 l – Diesel
Vandkapacitet: 480 l

FAQ

Ja, vi kommer ofte til at ligge til kaj og sove i havnen om natten. Der vil være rig mulighed for at benytte sig af havnens faciliteter og butikker. På den måde kan dagens kok også få lov at være så kreativ som man nu lyster.

Når vi først sejler ud starter vi med at købe grundprovians ind. Det er oftest ting som smør, ris, pasta, mel osv. Der bliver udnævnt en ny kok hver dag og den person skal sørge for at lave mad den pågældende dag. Vi spiser oftest i land og der er mulighed vor at sende en stafet ind efter mere, hvis der ikke er købt nok ind.

Vi har batterier på båden som kan bruges, men vi ser helst, at man lader op mens vi er i havnen.

Vi har en indledende plan om at sejle rundt i Øresund og Køge bugt, men vi justerer efter vejrudsigten, så du kan godt forvente små justeringer på turen. Vi har fx også sejlet til Møn på nogle af vores kurser.

Man har mulighed for at tage bad mens vi er i havn.

Vi bruger oftest det toilet som er på havnen hvis der er mulighed for det, men der er selvfølgelig også toilet på båden.