Kurser

mOcean tilbyder en række forskellige kurser på vandet i Danmark. Vi har et hold af dygtige og kompetente undervisere, med mange års erfaring inden for sejlads og som med god humor og tålmodighed kan lære fra sig på den bedste måde.

Find dit næste kursus herunder og kom med os når vi tager ud på ECHO og oplever alle sejlerlivets glæder og udfordringer.

Duelighed

På vores duelighedskursus bor du ombord på Echo med dine medkursister og undervisere, og undervejs bliver du sat i forskellige roller ombord, og lærer hvad der kræves for at sejle en sejlbåd med henblik på tursejlads.
Varighed 5 dage.   

Søsikkerhed

Vores søsikkerhedskursus går i dybden med sikkerheden ombord på en sejlbåd og gør dig fortrolig med de sikkerhedsprocedurer der skal til, for at sejle sikkert. Vores mål er at gøre dig klogere på en del af de udfordringer man møder på havet. Varighed 6 timer.

Rejsesikkerhed

3 timers kursus hvor du får relevante erfaringer fra virkeligheden, rollespilsscenarier og gruppeøvelser. Vi har fokus på hvordan du bedst muligt forbereder dig på de udfordringer, du risikerer at møde på din vej ude i verden.  Vi kommer også ind på Covid-19.

Førstehjælp

Kurset indeholder et certificeringsgivende hjertelungerednings- og hjertestarter del, og så har vi fokus på aktiviteter på rejsen, herunder sejlads, dykning, SUP, hiking samt andre aktiviter, hvor skader/uheld potentielt kan opstå.

SUP

Stand Up Paddle board er en fed måde at opleve naturen. Samtidig får man god motion. Vores kursus har fokus på manøvrering, sikkerhed, redninger og de udfordringer du kan møde undervejs. Dette er et kombineret intro og advanced kursus på 6 timer.